Webshop & Butik på Buddingevej 291, 2860 Søborg.

Vores butik er placeret sådan at du meget nemt kan slå et smut forbi. Vi er en meget kort gåtur fra Buddinge St.( 100 meter ) der byder på mange bus- og togforbindelser.
Parkering finder du 50 meter rundt om hjørnet ved butikken ved det blå P-skilt.
 
Vi holder åbent, Tirs-torsdag 11.00-17.30 , fredag 11-18.00 og lørdag fra 10.00-14.00. Derudover afholder vi events og åbner butikken på søndage, men der skal du følge med, enten her,sociale medier eller i vores nyhedsbrev. 
 

Hos La Femme Cph forhandler vi feminint, råt og lækkert tøj til kvinder i alle aldre.

Alle vores varer er håndplukket hos vores leverandører rundt omkring i Europa, herunder Danmark, samt i LA. Vi elsker at finde inspiration og nye kontakter så vores kunder kan få de styles der er lækre i kvalitet og design. 
 
Hos os kan du finde tøj i alle prisklasser, du kan få et helt sæt for 1000 kr, eller du kan få et par fede jeans til en god pris på under 400 kr og style den med en måske lidt dyrere skjorte eller et par fede støvler. Vi elsker at mixe på tværs af prisklasser og mærker.
I butikken finder du også et stort udvalg af Interiør fra forskellige mærker.
 
I altid velkommen til at få gode råd 😉
 
 

Sascha
Webshop og indkøbschef

Sascha er det bærende element bag La Femme Cph. Sascha står for produktudvælgelse, marketing og den daglige drift.

Juliane
Butiksassistent

Juliane er vores glade og energiske Butiksassistent som du vil møde når du besøger os i butikken i Søborg.

MIE
WEBSHOP ANSVARLIG

Mie står bag webshoppens udseende og vedligehold. Mie er ligeledes kvinden bag det grafiske arbejde hos La Femme Copenhagen.