SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
259,00 DKK 89,00 DKK
SALE
379,00 DKK 199,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK
SALE
249,00 DKK 99,00 DKK

Hos La Femme Copenhagen har du altid 14 dages returret på dine køb fra den dag du har afhentet/modtaget pakken. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentligt samme stand som da du modtog den. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Du kan købe og downloade returporto her:

KØB RETURLABEL HER!

Returadresse

La Femme Copenhagen
Vadbro 32 sth
2860 Søborg

BEMÆRK: Vi kan ikke tage imod returpakker ved personligt fremmøde på adressen..

 

Du vedlægger din returseddel i pakken og sender pakken retur til os.
Vi refunderer indenfor 8 hverdage.
Vi tilbagebetaler altid til den betalingsmulighed du har brugt ved købet.
BEMÆRK har du betalt med kreditkort, Kan der gå 3-7 hverdage til pengene er på din konto FRA at du har modtaget mail om refundering fra os.

BEMÆRK: Har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 dage. (Dette har ikke noget med La Femme Copenhagen at gøre, men er Mastercards interne forretningsgang)
Har du betalt med Viabill, bliver pengene sat ind på din Viabill konto.
Har du betalt med gavekort, bliver pengene sat tilbage på dit gavekort igen.
Har du betalt med MobilePay, bliver pengene overført til det kort der er tilknyttet.

Vores returlabel kan kun bruges ved afsendelse fra en GLS pakkeshop i Danmark.

Ombytning

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse (ombytning kan kun bruges til at ombytte til anden størrelse – ikke til anden vare) kan du udfylde retursedlen med ønsket størrelse. Når vi har modtaget din returpakke sender vi dig den størrelse du har ønsket at ombytte til, uden yderligere fragtomkostninger for dig. Hvis varen ikke længere er på lager i den ønskede størrelse, refunderer vi beløbet i henhold til vores handelsbetingelser.

Uafhentede pakker

Uafhentede pakker betragtes ikke som en returnering, og du vil derfor blive opkrævet 48,75 kr for fragtomkostninger. Beløbet vil automatisk blive modregnet din ordre.

Det er dit ansvar at pakken når frem til os. Du bestemmer selv hvordan du sender din pakke, men vi foreslår at du sender den forsikret, da du dermed er sikret erstatning hvis pakken ikke når frem.
Pakken skal sendes med omdeling! Den bliver ikke anset som returneret hvis ikke vi modtager den omdelt, og eksempelvis skal afhentes på en pakkecentral.

Hvis du vil benytte din fortrydelsesret, har du ansvaret for forsendelse af varen, når den skal retur til sælgeren. Hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten retur til os, er det dit ansvar. Du skal derfor sikre dig at varen er ordentligt emballeret og sendt på en forsvarlig måde, fx som værdipakke.