Download returseddel her: Returseddel

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentligt samme stand som da du modtog den.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dine varer fra os

Vælger du at benytte vores vedlagte returlabel, bliver din pakke sendt forsikret retur til os med GLS.
Dette koster 39 kr og vil blive modregnet dit tilgodehavende.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Du vedlægger din returseddel i pakken og sender pakken retur til os.
Vi refunderer indenfor 5 hverdage.
Vi tilbage betaler altid til den betalingsmulighed du har brugt ved købet.
Har du betalt med kreditkort, Kan der gå 1-3 hverdage til pengene er på din konto fra at du har modtaget mail om refundering fra os.
BEMÆRK: Har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 dage. (Dette har ikke noget med La Femme Copenhagen at gøre, men er Mastercards interne forretningsgang)
Har du betalt med Viabill, bliver pengene sat ind på din Viabill konto.
Har du betalt med gavekort, bliver pengene sat tilbage på dit gavekort igen.
Har du betalt med Mobilpay, bliver pengene overført til det kort der er tilknyttet.

BEMÆRK: Vores returlabel kan kun bruges ved afsendelse fra en GLS pakkeshop i Danmark.

Uafhentede pakker:
Uafhentede pakker betragtes ikke som en returnering, og du vil derfor blive opkrævet 39 kr for fragtomkostninger. Beløbet vil automatisk blive modregnet din ordre.
Det er dit ansvar at pakken når frem til os. Du bestemmer selv hvordan du sender din pakke, men vi foreslår at du sender den forsikret, da du dermed er sikret erstatning hvis pakken ikke når frem.
Pakken skal sendes med omdeling! Den bliver ikke anset som returneret hvis ikke vi modtager den omdelt, og eksempelvis skal afhentes på en pakkecentral.
Hvis du vil benytte din fortrydelsesret, har du ansvaret for forsendelse af varen, når den skal retur til sælgeren. Hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten retur til sælger, er det dit ansvar. Du skal derfor sikre dig at varen er ordenligt emballeret og sendt på en forsvarlig måde, fx som værdipakke.